Op zoek naar motorrijles in Oosterhout?

Motorrijles Oosterhout? Ben je op zoek naar motorrijles in Oosterhout? Zoek niet verder, bij Verkeersschool Peter Verhoof kan je terecht voor goede motorrijlessen in Oosterhout. Je wilt graag de weg op met een motor. Misschien droom je er al jaren van of het is een recente ontwikkeling, dat doet er natuurlijk weinig toe.

Motorrijles Oosterhout

Motorrijles Oosterhout

Voor het behalen van jouw motorrijbewijs heb je eerst motorrijlessen nodig. Indien je al in het bezit bent van een auto rijbewijs dan heb je misschien enig idee van de procedure die komt kijken bij het behalen van een rijbewijs.

Voor het in het bezit krijgen van een motorrijbewijs is deze procedure niet veel anders. Het CBR heeft voor zowel het autorijbewijs als voor het motorrijbewijs enkele richtlijnen uitgezet, waaraan uiteraard wel voldaan dient te worden. Natuurlijk weet je rijinstructeur hier ook alles van.

  • Goede motorrijlessen
  • Richtlijnen volgens CBR
  • Rijinstructeur met kennis
  • Professioneel en ervaren
  • Goede voorbereiding op examens
Motorrijles Oosterhout

Motorrijles Oosterhout

Veilig en zeker de weg op

Bij je eerste motorrijles in Oosterhout bepaalt de instructeur hoeveel lessen hij verwacht dat je nog nodig gaat hebben. Deze ervaren en professionele instructeur kan hier een goede inschatting van geven. Om je veilig en zeker op weg te helpen staat de instructeur dan ook voor jou klaar. Bij Verkeersschool Peter Verhoof staat veiligheid voorop. Voor het behalen van het rijbewijs dien je volgens het CBR een theorie-examen met succes af te ronden en vervolgens dien je te slagen voor twee praktijkexamens. Alle drie de examens worden door een onafhankelijke examinator afgenomen van het CBR, maar je instructeur van Verkeersschool Peter Verhoof bereidt jou hier goed op voor.

Plan gelijk je eerste motorrijles Oosterhout

Plan snel je eerste les en je zit binnen mum van tijd ook op die motor. Heb je toch nog vragen of opmerkingen of wil je liever eerst nog wat advies, neem dan vrijblijvend contact op. Dit kan door een e-mail te sturen naar p.verhoof@live.nl of door te bellen met 06-53256999.