Altijd tot je dienst in Gilze Rijen met motorrijschool Peter Verhoof!

Motorrijschool Gilze Rijen. Wanneer je kiest voor motorrijschool Peter Verhoof in Gilze Rijen of omgeving, profiteer je van verschillende voordelen. Onze motorrijschool werkt in Gilze Rijen en biedt een veilige toekomst op de weg met een goede opleiding. Ons doel is dat jij een veilige, prettige en verantwoordelijke motorrijder wordt. Daar zorgt onze goed getrainde instructeur wel voor! Zij rijden ook op een motor en ervaren de kou, ijzel, regen en wind.

Motorrijschool Gilze Rijen

Motorrijschool Gilze Rijen

Ook als het wegdek slecht is of de verkeeromstandigheden bijzonder, kunnen ze alles voordoen. Je rijdt in Gilze Rijen bij Motorrijschool Peter Verhoof op een sportieve, veilige motor. Wij geven op de openbare weg maximaal aan twee cursisten tegelijk motorrijles.

Motorrijschool Gilze Rijen. Voordeel in Gilze Rijen bij motorrijschool Peter Verhoof

De moderne motorrijschool van Peter Verhoof biedt in Gilze Rijen vele voordelen zoals:

  • betaalbare motorrijlessen
  • hoog slagingspercentage
  • persoonlijke aandacht
  • motorrijles op steeds dezelfde mooie motor
Motorrijschool Gilze Rijen

Motorrijschool Gilze Rijen

Motorrijden is stoer, sportief en ontspannend. Maar wist je dat motorrijden ook stukken goedkoper is dan autorijden? Nog een reden om voor ons te kiezen, want je verdient je motorrijlessen uiteindelijk terug!

Maak een afspraak voor je motorrijbewijs

Meld je aan voor je eerste motorrijles en bel of mail. Wij bevestigen snel je eerste les op de motor. Wij heten je graag van harte welkom. Kies voor Peter Verhoof zoals vele tevreden klanten In de wijde omgeving van Breda en Gilze Rijen.